Vester Skerninge - Øbakkerne søger

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Øbakkerne  Vester Skerninge Børnehus søger 1 Pædagog eller Pædagogisk assistent på 36  timer til vores vuggestue. Stillingen er fra 1. maj 2024 eller snarest derefter.

Vester Skerninge Børnehus er en aldersintegreret institution med plads til 14 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Vi ligger i et aktivt lokalsamfund med engagerede forældre. 

Vi arbejder meget inkluderende, er ligeværdige i vores samarbejde med hinanden, børn og forældre. Vores kommunikation tager afsæt i den systemiske teori, er der noget der ikke virker, reflekterer vi sammen og kigger på egne handlinger, og justerer os. Vi er omstillingsparate, fleksible, fagligt velfunderede og har stor nysgerrighed på nyt. Vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og skaber ud fra dette, inspirerende læringsmiljøer.

Er du klar til at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan til pædagogiske hverdagshandlinger, at positionere dig og være en aktiv del af læringsmiljøet, imens du understøtter børns leg.

Så er det lige dig vi gerne vil have som medarbejder/kollega.

Vi søger dig, som har lyst til at være en del af en institution i rivende udvikling. Gerne med erfaring i arbejdet med vuggestuebørn og som kan:

 • Kobler dig på Vision, mission og fælles pædagogisk grundlag og indenfor denne mestrer at være selvstyrende og samarbejdende.
 • Er mødestabil og i en travl hverdag, med et smil på læben, formår at holde overblikket, udvise empati og være fuld af energi. 
 • Er musisk og formår at inddrage børnene i sprog, sanglege og rytmik. 
 • Er aktiv og ansvarlig for relations dannelse, er en synlig og tydelig voksen.
 • Kan lide at lege og vi kan finde dig aktivt deltagende i børns leg og har fokus på legende læring, hvor du ser dig selv som en aktiv del af læringsmiljøet.
 • Har en anerkendende og ligeværdig kommunikation med både børn, forældre og eksterne samarbejdspartnere, hvor du guider frem for at irettesætte. 
 • Vægter forældresamarbejdet højt, som forudsætning for barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.
 • Er fagligt velfunderet og opdaterer dig på ny viden, hvor du har fokus på dokumentation og evaluering. 
 • er fysisk robust til en hverdag såvel ude som inde. 
 • Indgå i en aktiv og faglig personalegruppe, hvor samarbejdet bygger på ligeværd, tillid og en god portion humor.
 • Kan se dig selv i beskrivelsen af vores hus og hvordan vi arbejder.

Se tillige Øbakkerne Vester Skerninge Børnehus

Øbakkerne består af 7 børnehuse, knap 450 børn med familier samt 70 medarbejdere, 7 Pædagogiske teamledere og 1 Dagtilbudsleder.

Yderligere oplysninger fås ved pædagogisk teamleder: Gitte Krogh tlf. 3017 4490, hvor du også kan aftale et besøg eller dagtilbudsleder Hanne Ebbesen tlf. 2948 1767


Ansøgningsfrist:          21. April 2024

Samtaler afholdes:      24. april 2024

Ansøgningen modtages kun gennem EMPLY og ønskes bilagt dokumentation for uddannelse og arbejde samt telefonnumre og navn på, hvor der kan indhentes reference.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Grundløn + Svendborg tillæg samt mulighed for at forhandle kvalifikationsløn.

Løn og Personalekontoret indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat. En forudsætning for ansættelsen, er en tilfredsstillende straffeattest i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn & Unge.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Fåborgvej, 60, 5762 Vester Skerninge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026291

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet