STARK sammenlægger Svendborg-forretninger

Foto: STARK Danmark.
dato

Byggecenterkæden STARK samler sine aktiviteter i Svendborg, hvor forretningen på Odensevej fremover skal udgøre virksomhedens centrum i det sydfynske. Beslutningen er truffet for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse. 

Markedet i det sydfynske er i hastig forandring, og der er sket meget siden STARK overtog Jens Schultz-forretningen i Svendborg tilbage i 2021.

Med udgangen af marts sammenlægger STARK derfor aktiviteterne i de to forretninger på henholdsvis Rødeledsvej og Odensevej til én større forretning, som fremover vil have til huse på Odensevej. 

"Vi samler vores aktiviteter for at skabe et byggecentrum i Svendborg, hvor vi på én lokation kan tilbyde kunderne det bredeste og dybeste vareudvalg, høj service og adgang til rådgivning. Da størstedelen af kunderne i dag henvender sig på Odensevej og vores udkørselsforretning i forvejen ligger her, har det været naturligt for os at udvide på dén adresse," siger Søren Lysemose, direktør i STARK Svendborg. 

Forretningen på Rødeledsvej har sidste åbningsdag mandag d. 1. april 2024.  

Kilde: STARK Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.