Projektleder til naturprojekter i Svendborg Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for naturen? Arbejder du struktureret og kan få ting til at ske? Så er det en som dig, vi søger.

Om jobbet

I Svendborg Kommune søger vi en dygtig og engageret medarbejder med drive og overblik, som brænder for at lave naturprojekter. Naturprojekterne har politisk bevågenhed og stor betydning for vores borgere. Svendborg Kommune har virkelig fine naturperler og stort potentiale for at skabe større og sammenhængende naturområder, som du skal være med til at indfri. Det stiller krav til vores faglige niveau og evne til at afveje og forene forskellige interesser. Det er en spændende udfordring, som giver en stor berøringsflade med en bred vifte af interessenter. 

Du skal arbejde med naturprojekter som f.eks. Natura 2000-indsatser, Life-projekter, Klimaindsatser, Lavbundsprojekter, Natur og Friluftslivsprojekter og projekter som følge af vores udnævnelse til Unesco Geopark. Vi har et forpligtende samarbejde med Langeland og Ærø og laver derfor også naturprojekter der. 

Du får her mulighed for et selvstændigt og alsidigt job med stor fleksibilitet og indflydelse på dine arbejdsopgaver. Kulturen på arbejdspladsen er hjælpsom, glad, positiv og uformel, og du vil opleve et stort engagement hos dine kolleger. Vi har travlt, og hverdagen kan være hektisk. Men det er vigtigt for os, at der er plads til vidensdeling samt faglig og personlig udvikling. 

 

Om dig 

Du:

  • Er god til at arbejde struktureret.
  • Har erfaring med at lede projekter og sikre, at de kommer i mål.
  • Har en relevant naturvidenskabelig uddannelse (biolog, ingeniør eller lignende). 
  • Kan bevare overblikket og fremdriften, selvom der er mange bolde i luften. 
  • Har gå på mod og kan lide at samarbejde.
  • Er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker og kan optræde med både venlighed og myndighed.
  • Kan arbejde selvstændigt, i teams og i tværgående projektgrupper, og er god til at planlægge og disponere egen tid og opgaver.
  • Har kendskab og lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation.
  • Vil bidrage aktivt fagligt og socialt i afdelingen.

 

Om os

Vi er 31 medarbejdere i Klima, Natur og Miljøafdelingen fordelt på Team Natur, Team Vandløb, Spildevand og Kyst, Team Klima, Energi og Industri og Team Landbrug og Grundvand. 

Du bliver en del af Team Natur med i alt syv engagerede og dygtige naturmedarbejdere, hvor af tre arbejder med naturprojekter.

 

Løn og ansættelse 

Løn- og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling, der er normeret til 37 timer. Arbejdssted er Miljø og Teknik, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge. 

 

Ansøgningsfrist 

Ansøgningsfristen er søndag den 5. maj 2024.

Samtaler afholdes i uge 20 med tiltrædelse den 1. august 2024.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Marianne Wedderkopp tlf. 3017 5650 eller naturmedarbejder Arne Bruun tlf. 3017 5431.

 

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Svendborgvej, 135, 5762 Vester Skerninge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029138

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet