Parkeringsvagt - Svendborg Kommune

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du til frisk luft, lange gåture og god til at indgå i nye relationer? Så har du mulighed for at hjælpe os med trafiksikkerhed og tilgængelighed for borgere og handelsliv i Svendborg Kommune.

Vi efterlyser en kollega, som har lyst og mod på at indgå i den fælles opgave med at sikre en god parkeringskultur og øget trafiksikkerhed gennem drift af og kontrol med parkeringsområdet. Svendborg Kommune har egen parkeringskontrol, som varetager kontrollen med parkering på de kommunale veje og parkeringspladser. Det er et område med stor betydning og fokus i forbindelse med at understøtte en god parkeringskultur og varetage en trafiksikker tilgængelighed for handel, boliger og virksomheder i Svendborg by og lokalområderne.

Du vil som parkeringsvagt indgå i udførelsen af den daglige parkeringskontrol, samt beslægtet administrativt arbejde med tælling og registrering af parkeringsdata, udtjekning, telefonsupport etc.

Svendborg vækster, og der gennemføres spændende byudviklingsprojekter og byfortætning, hvorfor vi arbejder med en ny parkeringsstrategi, som forventes vedtaget i indeværende år og udmøntet i de efterfølgende. Du vil derfor opleve en spændende periode, og vil indgå som en del af den udmøntning af parkeringsstrategien som vil ske de kommende år.

Svendborg Kommune oplever i disse år store fysiske ændringer i kraft af spændende byudviklingsprojekter. Gode løsninger skal integreres i byudviklingen, med god arkitektur og byrum, let fremkommelighed og med styrkelse af kommunens grønne værdier.

Der er et stort fokus på tilrettelæggelse og udførelse af parkeringskontrollen i Svendborg. I Trafik & Infrastruktur har vi fokus på at sikre en fleksibel og imødekommende servicekultur overfor kommunens borgere samt handels- og erhvervsliv.

Hvad får du?

I Trafik & Infrastruktur tilbyder vi et højt fagligt niveau, en høj grad af kollegialt sammenhold og plads til personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder et fagligt udfordrende, engageret og til tider hektisk miljø, hvor to dage ikke er ens.

Vi arbejder på baggrund af vores værdier som ordentlighed, rettidig omhu, åbenhed i dialog, ansvar og kompetencer til den enkelte. Vi har derfor også fokus på at være en god samarbejdspartner for vores borgere samt handels- og erhvervsliv, Derfor løser vi opgaverne gennem dialog, og arbejder tæt sammen med vores kolleger på tværs af afdelingerne i hele organisationen, for på den måde at sikre helhed i opgaveløsningen.

Du bliver en del af Trafik & Infrastruktur, som er en administrativ enhed, der består af mere end 20 dygtige medarbejdere, der løser mange administrative opgaver indenfor trafikområdet, trafiksikkerhed, vejmyndighed, parkering, anlæg og drift af veje og grønne områder, samt administration af kollektiv transport og visiteret kørsel.

Vi tilbyder et afvekslende arbejde, hvor du skal være indstillet på at kunne arbejde dag, aften og weekend i et positivt arbejdsklima, hvor frihed under ansvar er et nøglebegreb.

Du får en spændende hverdag i en organisation i løbende forandring og bliver en del af et fællesskab med gode kolleger. I forbindelse med ansættelse vil du gennemgå en uges uddannelse inden for parkeringsområdet. Uddannelsen vil foregå som internatkursus i Aalborg.

Hvis din baggrund indebærer, at du har kendskab til andre grene af afdelingens arbejdsområder, så er det bare et plus, for vi spiller sammen som et hold.

Jobbet indebærer at du

 • Vejleder og hjælper bilisterne.
 • Udfører parkeringskontrol og udsteder afgifter.
 • Indberetning af mangelfuld vejafmærkning og byrumsudstyr.
 • Lettere sagsbehandling og telefonbetjening inden for parkeringsområdet med dertil hørende lovgivning.

 Hvad får vi?

 • Du har måske tidligere arbejdet som parkeringsvagt, og har et kursus i konflikthåndtering, ellers vil vi give dig det.
 • Du fremstår rolig og imødekommende, har et godt overblik og er i stand til at klare pressede situationer.
 • Du er i besiddelse af et godt humør og har lyst til at give byens borgere og gæster en god service.
 • Du er ansvarsbevidst, fordomsfri og god til at samarbejde i et mangfoldigt arbejdsmiljø.
 • Du kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Du skriver og taler et forståeligt dansk og har tilstrækkelig med engelskkundskaber til at klare situationer i dagligdagen.
 • Du har kørekort til almindelig personbil (kategori B).
 • Du har it-kompetencer på almindeligt brugerniveau.

Løn- og ansættelsesvilkår
Deltidsstilling med ansættelse pr. 1. august 2023, eller snarest muligt. Der vil være mulighed for ansættelse på et ugentligt timeantal mellem 20 og 30 timer.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Vil du vide mere?
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lena Askholm på mobil 21 82 89 26 eller afdelingsleder Poul-Ivan Ikkala på mobil 24 76 36 05.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er søndag d. 18. juni 2023, og samtaler forventes gennemført mandag/tirsdag i den efterfølgende uge.

Ansøgninger modtages kun digitalt, via den digitale stillingsportal.


Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Svendborgvej, 135, 5762 Vester Skerninge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://svendborg.career.emply.com/ad/parkeringsvagt-svendborg-kommune/rf6ii5/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838316

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet