Lærer søges til spændende undervisning i fysik og matematik på Vestermarkskolen, Svendborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for fysik og naturfag og har du lyst til at udforske matematikkens verden med vores elever på vores Erhvervslinje og i Ungemiljøet 6.-9. klasse? 

Så kan du få dine lærerdrømme opfyldt på Vestermarkskolen!

På Vestermarkskolen søger vi en dygtig og engageret lærer, der har lyst til at undervise eleverne i skolens ungemiljø og på Erhvervslinjen (6.-9. klasse) i fysik og matematik. Du skal have fysik og matematik som linjefag – og gerne kunne undervise i naturfag og evt. idræt. Vi ønsker at løfte eleverne fagligt, og du skal derfor som kommende lærer på skolen have en stærk faglig profil, der bl.a. gennem differentiering har blik for faglig opdrift. 

 

Om skolen

Vestermarkskolen er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vores vision er at på Vestermarkskolen lykkes alle børn. Derfor er det vigtigt for skolen, at en fremtidig kollega tænder på at udvikle en undervisning, der motiverer unge. Skolens mangfoldige læringsmiljøer er i rivende udvikling og tilbyder bl.a. en erhvervslinje, holddeling og et ressourcecenter, der som mellemformer understøtter mulighederne for at skabe et læringsmiljø, der imødekommer elevernes behov. Vestermarkskolen er en unik organisation med en professionel, engageret og omsorgsfuld personalegruppe, der hver dag tilgodeser børns brede, demokratiske dannelse, læring og trivsel. Visionen er, at Vestermarkskolen er et sted, hvor alle børn lykkes, og at de udfordres på deres viden, kreativitet og nysgerrighed set i lyset af det 21. århundredes kompetencer. Vi har en grundlæggende ambition om, at skolen både nu og i fremtiden er et stort aktiv og tilvalg for børn og familier i lokalområdet. Til daglig vil du bidrage til skolens professionelle kultur i tæt samarbejde med kolleger samt 300 skønne elever. Du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger, der arbejder tæt sammen i professionelle læringsfællesskaber om udviklingen af undervisningstilgange og mangfoldige læringsmiljøer, co-teaching og aktionslæring. Herudover vægtes det uformelle samvær rigtig højt i en velfungerende og aktiv personaleforening. Vi vægter meget højt, at det skal være nemt at komme ind som ny kollega. 

 

Vi er Erasmus+ akkrediteret

Vestermarkskolen indgår i et internationalt samarbejde på tværs af lande, sprog og kulturer, fx gennem udlandsrejser, eTwinning og besøg af klasser fra andre lande. Akkrediteringen gør, at skolen er med i EU's tilskudsordning for skoler med projekter, der omhandler inklusion og mangfoldighed, digital omstilling, bæredygtighed og aktivt medborgerskab på tværs af landegrænser. Igennem tilskudsordningen har vi gode muligheder for at mobilisere vores klasser og personaler til skoler i andre lande, der også indgår i projektet.

 

Overordnet vil du bl.a. have følgende opgaver:

• Matematik i 7. klasse og på vores Erhvervslinje

• Fysik, biologi og geografi i ungemiljøet 

• Undervisning i idræt, praktisk/musiske fag eller teknologiforståelse, men det er ikke et krav

 

Vi forventer, at du:

• Er bevidst om klasseledelse og dennes betydning for undervisningen

• Er en dygtig og professionel relationsskaber

• Har lysten og kompetencerne til at arbejde med elever i en mangfoldig dagligdag

• Har en anerkendende og troværdig tilgang

• Bidrager aktivt i vores professionelle læringsfællesskaber med fokus på elevernes trivsel og læring

• Er en teamplayer med en positiv og anerkendende tilgang og et godt humør

• Har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og forældresamarbejdet

• Deltager aktivt i udviklingen af skolen og skolens mødeaktiviteter

 

Arbejdstid: 37 timer

Stillingstype: Fastansættelse

Ansøgningsfrist: søndag den 13. juni

Dato for ansættelsessamtaler:  onsdag den 19. juni 2024

Tiltrædelse: 1. august 2024

Vil du høre mere, er du velkommen til at ringe til os.

Kontaktpersoner:

Nikolai Stougaard Skibdal, skoleleder, tlf. 5124 4691

Simon Krogh-Nielsen, afdelingsleder, tlf. 2031 2694

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Fåborgvej, 60, 5762 Vester Skerninge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054791

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet